Sopimusehdot

Jotta voimme tarjota ja ylläpitää korkeimman hoitotason, Creative Learning Playschool toivoo kaikkien vanhempien olevan tietoisia ja noudattamaan seuraavia sopimusehtoja. 

Huomaa, että muutokset, jotka tapahtuvat muina aikoina, on ilmoitettava suoraan leikkikoululle.

Sessiot

Lapsenne läsnäolo voi olla tuntiperusteista (viikottainen aikataulu), osa-aikaista tai kokoaikaista. Koska päivässä on kaksi sessiota (aamulla ja iltapäivällä), voit varata lapsesi opetuksen 6-10 session välillä viikossa. Maksut veloitetaan varausten perusteella.

Kotiinlähtö

Kukaan lapsista ei saa poistua päiväkodilta, ilman rekisteröintisopimuksessa ilmoitettua aikuista. Kummankin huoltajan on hyväksyttävä kuka tahansa muu henkilö, jota ei ole ilmoitettu rekisteröintisopimuksessa.

Myöhästymismaksu (40 €) voidaan veloittaa äärimmäisen myöhästyneissä tapauksissa.

Kaikissa lapsesi noutoon liittyvissä ongelmissa, ota yhteyttä päiväkotijohtajaan.

Maksut

Veloitamme 150e rekisteröitymismaksun. Rekisteröitymismaksu ja ensimmäisen kuukauden maksu voidaan suorittaa kun lapsesi hakemus on hyväksytty. Lapsenne ilmoittautuminen on hyväksytty vain kun kumpikin maksu on suoritettu. Kokonaissummaa ei palauteta myöskään peruutustapauksissa Maksut on suunniteltu 12 kuukaudelle,  Heinäkuun maksuista on 50% alennus.

Olemme suljettu heinäkuun, kansallisina lomapäivinä sekä joulukuun 22.päivästä  ja loppiaisen  välisenä aikana

Maksamalla rekisteröintimaksun, vanhemmat vahvistavat, että ovat hyväksyneet  Creative Learning Playschoolin sopimusehdot ja käytännöt. 

Muuttaaksesi lapsesi läsnäoloa, siitä on ilmoittettava yhtä kalenterikuukautta etukäteen, käyttämällä “läsnäolon muuttaminen”- kaavaketta.

Jos lapsenne on lähdössä  Creative Learning Playschoolista, huomioittehan, että siitä tulee ilmoittaa 3 täyttä kalenterikuukautta aikaisemmin. Esimerkiksi, mikäli haluatte lopettaa kesäkuussa, teidän tulee ilmoittaa leikkikoululle helmikuun loppuun mennessä.

Maksut on suoritettava koulun pankkitilille jokaisen kalenterikuukauden puolivälissä, annetun kuukausilaskun mukaisesti.

Poissaoloista ei myönnetä palautuksia. Sama koskee myös sairaspoissaoloja ja henkilökohtaisia lomia. 

Maksuihin sisältyy terveellinen aamupala, lounas ja välipala.

Kaikilla lapsilla on täysi vakuutus kouluaikana.

Muutokset sopimusehtoihin

Pidätämme oikeuden sopimusehtojen muutoksiin, mikäli siihen on tarvetta. 

Tuo mukanasi;

▪ Vaipat ja pyyhkeet (tarvittaessa)
▪ Unilelu lepoaikaa varten (tarvittaessa)
▪ Vaihtovaatteet
▪ Sopivat ulkoiluvaatteet, lämpöiset sekä vedenkestävät
▪ Sisätossut, jotta pikkujalat pysyvät lämpiminä ja puhtaina

Lapsia rohkaistaan leikkimään sotkuisilla aktiviteeteilla, kuten maalilla, liimalla, hiekalla, vedellä jne. päivän aikana, minkä takia on ensisijaisen tärkeää pukea “työvaatteet” lapsille, joiden sotkeutuminen ei haittaa. Tarjoamme ja kannustamme käyttämään essuja, mutta kokemuksemme perusteella maali löytää aina keinonsa sotkea.